Hvorfor teenuse kvaliteedi er vigtigt | Ferlex
Hvorfor teenuse kvaliteedi er vigtigt

Saada forespørgsel

Hvorfor teenuse kvaliteedi er vigtigt

Om teenuse kvaliteedi

Vi hører tihane virksomheder sige, jumal kundeservice er vigtigt jaoks dem -, meeste-det er ikke altid synligt ma prakisk. Der er en tendens til, organisationer fokuserer på hurtigst og billigst kell blive synlige og tjene penge. Ledelsen glemmer ofte kontakten med kunderne, som er den vigtigste årsag til succes.

Kunderne er ikke interesserede ma virksomheden, de vil paljaste gerne on opfyldt deres behov. Hvis ma møder kundernes behov, får ma et større indtjening.

Jumal teenuse andja færre klager, mehed teenuse kvaliteedi er pelgalt end antallet af klager.

Hvad du teenuse kvaliteedi?

Robert Johnston og Graham Clark har defineret teenuse kvaliteedi på følgende måde:

Teenuse kvaliteedi er kell yde lihtsalt, lõpp kunden forventer, mehed primært levere det, der var aftalt, og kell håndtere spørgsmål undervejs på en konstruktiv måde.

Med andre ord menetleja teenuse kvaliteedi om, et korraldus number lase vähemalt lave forretninger med.

Hvorfor er teenuse kvaliteedi vigtigt?

Teenuse kvaliteedi får pelgalt og pelgalt opmærksomhed. Jumal kundeservice bliver ma højere grad kehtestatud som et konkurrenceparameter jaoks både offentlige og era organisationer. Det er en vigtig metode til at få og fastholde kunder ma et konkurrencepræget märgitud.

Er der beviser jaoks det?

Omfattende undersøgelser i hele verden viser, investeringer ma kundeservice fører til bedre resultater, så der er tydelig sammenhæng mellem kvaliteten af kundens oplevelse og virksomhedens resultater.

Et undersøgelse af Sears viste, et stigning ma medarbejdertilfredshed på fem procent gav et stigning på én procent hos forbrugerne og et stigning ma indtjeningen på en halv procent.

Canadian Imperial Bank of Commerce fortæller, et stigning på et procent ma kundeloyalitet gav et stigning på et procent ma nettooverskud.

Højere brugertilfredshed andja et bedre omdømme, som igen tööandja større troværdighed til virksomheden. Samtidig behøver den gode kundeservice ikke automatisk føre til højere omkostninger. Hvis man til gengæld gør det ordentligt første gang, fører til det lavere omkostninger.

Undersøgelser af forbrugertilfredshed viser, forbrugerloyalitet har en direkte indflydelse på virksomhedens økonomiske resultater. Størstedelen af overskuddet kommer fra loyale kunder, der er overbærende og tilgiver virksomhedens fejl ma stedet jaoks med det samme kell skifte til konkurrenterne. Den faktor, der påvirker kundernes loyalitet mest, er servicen. Et klassisk undersøgelse af hvorfor kunder søger væk fra et virksomhed viser, det i 69 procent af tilfældene skyldes utilfredsstillende teenust. Utilfredsstillende kvalitet af produkterne skræmte kun 13 procent af kunderne væk.

Har du råd til, din virksomhed yder et tilfældig servicekvalitet?

Hvor meget koster dårlig kundeservice?

Et virksomhed mister meget, når et kunde får et teenuse der lever ikke op til forventningerne:

  • Tabt fortjeneste i vormi af den ydelse, der næsten var udført;
  • Tab af potentiel indtjening ma fremtiden, fordi kunden kommer ikke tilbage;
  • Dårlig omtale, som kunne on været jumal omtale, hvis kunden havde haft en positiv oplevelse. Det tööandja også et tab af muligheden juures få flere kunder.;
  • Det tager længere catid og koster pelgalt kell skaffe nye kunder, hvis virksomheden har et dårligt ry.;
  • Den catid og de ressourcer, der er lagt ma alguses annan virksomheden et godt pildi, går også tabt.

 

Virksomheden lider betydelige tab som følge af en enkelt ikke tilfredsstillende oplevelse med kundeservice. Hvor mange lignende tilfælde finder mon sted i et virksomhed hver dag, uge, måned eller år? Er ledelsen klar üle, hvad det betyder og hvor mange penge, der går tabt på denne måde?

Hvorfor det kan betale sig kell investere ma kundeservice?

Der er meget kell tabe på dårlige kundeservice. Meeste spørgsmålet er, om omkostningerne til et højt serviceniveau overstiger de mulige indtægter, virksomheden kan vinde.

Der findes ikke noget enkelt svar. Jumal kundeservice kræver ikke poest investeringer, mehed det kræver juures mees skaber og vedligeholder et jumal kontaktkultur.

Det er helt centralt kell motivere medarbejderne og konstant overvåge kvaliteten af kundeservicen.

Det er vigtigt kell inkludere medarbejderne ma beslutningen om hvilken kundeservice, virksomheden skal on, fordi det er medarbejderne, der har den direkte kontakt med kunderne. Derfor har de også tihane de bedste ideer området på.

Ma nogle tilfælde er den eneste investering, det kræver, den omkostning der er forbundet med kell observere servicen og motivere medarbejderne. Det får medarbejderne selv-i til at tænke innovativt og lave færre fejl. Dermed bliver jumala teenistuse et del af virksomhedens identitet og et selvkørende proces.